0910 584 228 info@redo.sk

Informácie o spracúvaní osobných údajov

Prevádzkovateľ:

WEBIO, s.r.o., Letná 40, 040 11 Košice, IČO: 44 352 093, e-mail: info@webio.sk

Zásady ochrany osobných údajov

Vaše osobné údaje budú uchovávané bezpečne a len po dobu nevyhnutnú na splnenie účelu spracúvania. Prístup k Vašim osobným údajom budú mať výlučne osoby poverené prevádzkovateľom na spracúvanie osobných údajov, ktoré ich spracúvajú na základe pokynov prevádzkovateľa a v prípade prejaveného záujmu o novostavbu je prevádzkovateľ oprávnený poskytnúť osobné údaje developerovi, alebo predajcovi novostavby.

Na základe čoho budú Vaše údaje spracúvané?

Vaše osobné údaje budú spracúvané na základe osobitných právnych predpisov a účelov spracúvania.

Budú Vaše osobné údaje poskytnuté mimo Európskej únie?

Prenos osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie sa neuskutočňuje.

Budú Vaše údaje použité na automatizované individuálne rozhodovanie?

Osobné údaje nebudú použité na automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania.

Ako dlho budú Vaše osobné údaje uchovávané?

Na uchovávanie osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame sa vzťahuje zákon č. 395/2002 Z. z. o archívoch a registratúrach v spojení s Registratúrnym plánom prevádzkovateľa, ktorý schvaľuje Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky.
V prípade, ak právny základ bude zmluva: Poskytnutie osobných údajov je zmluvnou požiadavkou. Dotknutá osoba je povinná poskytnúť osobné údaje, v prípade neposkytnutia takýchto údajov nie je možné uzatvorenie zmluvného vzťahu.
V prípade, ak právny základ bude zákon: Poskytovanie osobných údajov je zákonnou požiadavkou. Dotknutá osoba je povinná poskytnúť osobné údaje, v opačnom prípade nie je možné riadne plnenie povinností prevádzkovateľa vyplývajúcich z príslušných všeobecne záväzných právnych predpisov.
V prípade, ak právny základ bude súhlas: dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek odvolať
V prípade, ak právny základ je oprávnený záujem, účelom spracúvania je stanovené, o aký oprávnený záujem ide.

Aké máte práva?

  • Odvolať súhlas - v prípadoch, kedy Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Súhlas môžete odvolať oznámením o odvolaní súhlasu elektronicky na emailovú adresu zodpovednej osoby alebo prevádzkovateľa, písomne alebo osobne u prevádzkovateľa alebo zodpovednej osoby. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov, ktoré sme na jeho základe o Vás spracúvali pred jeho odvolaním.
  • Právo na prístup - máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame, ako aj na informácie o tom, ako Vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov Vám budú Vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nepožadujete iný spôsob ich poskytnutia. Ak ste o poskytnutie týchto informácií požiadali elektronickými prostriedkami, budú Vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.
  • Právo na opravu - prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o Vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme, sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.
  • Právo na výmaz (na zabudnutie) - máte právo nás požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov, napríklad v prípade, ak osobné údaje, ktoré sme o Vás získali, už viac nie sú potrebné na naplnenie pôvodného účelu spracúvania. Vaše právo je však potrebné posúdiť z pohľadu všetkých relevantných okolností, a to najmä z pohľadu, či nie sme tieto údaje povinní spracúvať na základe zákona alebo iného všeobecne záväzného právneho predpisu; v takom prípade by Vašej žiadosti nebolo možné vyhovieť.
  • Právo na obmedzenie spracúvania - za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o Vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už Vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať.
  • Právo na prenosnosť údajov - za určitých okolností máte právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli, na inú tretiu stranu podľa Vášho výberu. Právo na prenosnosť sa však týka len osobných údajov, ktoré sme od Vás získali na základe súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.
  • Právo namietať - máte právo namietať voči spracúvaniu údajov, ktoré je založené na našich legitímnych oprávnených záujmoch. V prípade, ak sa domnievate, že nemáme legitímny oprávnený dôvod na spracúvanie, máte možnosť podať námietku, pričom ak sa preukáže, že nami uvedený oprávnený záujem neprevažuje nad Vašimi záujmami, nebudeme Vaše osobné údaje ďalej spracúvať.
  • Právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov - ak sa domnievate, že Vaše osobné údaje spracúvane nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, https://dataprotection.gov.sk. V prípade podania návrhu elektronickou formou je potrebné, aby spĺňal náležitosti podľa § 19 ods. 1 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok).
Najnovšie z blogu

Na KVP vyrastie ANDROMEDA s 223 bytmi

10/24/2019

Stavebné práce na projekte v hodnote 24 miliónov eur by sa mali začať v marci 2021 a ukončiť októbri 2022. Spoločnosť Andromeda Invest projekt zverila košickému architektovi Andrejovi Rodziňákovi. Rezidenčnú časť projektu ANDROMEDA na sídlisku KVP v Košiciach s 223 bytmi a 447 parkovacími miestami doplní administratívna časť a športovo-rekreačná funkcia. Na prízemiach sú navrhované priestory ... Čítať viac

Poplatok za rozvoj schválili už aj Košice

10/14/2019

Od 1. januára 2020 sa Košice pridajú  k viacerým obciam a mestám na Slovensku, ktoré využili zákonnú možnosť zaviesť poplatok za rozvoj. Pre budovy určené na bývanie, podnikanie, administratívu a priemysel bude jeho výška rovnaká ako v Bratislave, a to 35 eur za každý štvorcový meter podlahovej plochy nadzemnej časti stavby, čo je najvyššia možná sadzba. ... Čítať viac

Víťazi CE ZA AR (ceny za architektúru) 2019

10/12/2019

10. 10. 2019 boli v bratislavskej Starej tržnici vyhlásení laureáti 18. ročníka architektonickej súťaže CE ZA AR (ceny za architektúru) 2019), ktorej vyhlasovateľom ceny je Slovenská komora architektov. Každoročná súťaž je výbornou príležitosťou upozorniť verejnosť na kvalitnú domácu architektonickú tvorbu a kultivovať verejné povedomie o nutnosti rozvoja kvalitnej architektúry ako základného princípu zvyšovania kvality životného prostredia ... Čítať viac
technický prevádzkovateľ WEBIO, s.r.o., idea Lorant Szabo